top of page

Deltag
GRATIS

Grøn omstilling
på statens
arbejdspladser

12.
SEPTEMBER
2023

windmill small.png
windmill small.png
windmill small.png
1.png

For ansatte i staten med interesse for grøn omstilling på arbejdspladsen

Lidt om konferencen

Deltag fysisk eller virtuelt

Vi afvikler konferencen fysisk i hjertet af København, men livestreamer også hele konferencen som professionel produktion, så alle kan være med og få en

god oplevelse – helt uden behov for transport. Uanset om I er med fysisk eller på distancen vil det være ekstra værdifuldt, hvis I deltager som samlet samarbejdsudvalg, da I på konferencen vil få taget konkrete skridt ift. jeres grønne omstilling.

Arrangementet afholdes i partnerskab med Det Kgl. Bibliotek på Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København.

Nyt værktøj og udvikling af grønne ideer

  • På konferencen vil vi også præsentere et nyt og gratis videobaseret dialogværktøj. Via gennemtestede videoer og øvelser faciliteres drøftelserne omkring grøn omstilling i Samarbejdsudvalgene på en systematisk og inspirerende måde.

  • Med dette værktøj skal vi også på dagen genere et hav af ideer til grøn omstilling, som alle vil kunne lade sig inspirere af og tage med hjem.

  • Vi vil som afslutning på dagen kåre årets bedste idé, så kom og vær med!

Viden og erfaringer

  • På konferencen vil der være oplæg fra flere relevante aktører. Blandt andet skal vi høre fra professor Sebastian Mernild, der sidder i FN´s klimapanel.

  • Spændende erfaringer fra statslige arbejdspladser er naturligvis også på programmet. Bliv eksempelvis inspireret af Det Kongelige Bibliotek, der via inkluderende processer har flyttet hele mindsettet omkring det at være en grøn og attraktiv arbejdsplads.

Connie Hedegaard 

Connie Hedegaard er dagens moderator.

Som tidligere miljøminister, klimakommissær og nuværende bestyrelsesformand for den grønne tænketank CONCITO, har Connie gennem mange år arbejdet med de vigtige problemstillinger indenfor grøn omstilling.

Connie Hedegaard var EU-kommissær for klimaindsats fra 2010 til 2014, hvor hun ledede forhandlingerne frem mod vedtagelsen af ​​EU 2030 Climate and Energy Framework.

 

Som EU-kommissær var hun også ansvarlig for 2050-køreplanen for overgang til en kulstoffattig økonomi og repræsenterede EU i de internationale klimaforhandlinger.

Mød en af verdens førende klimaforskere

Sebastian Mernild, professor i klimaforandringer og glaciologi. Sebastian sidder i FN's klimapanel, og er medforfatter til FN's nyligt offentliggjort klimarapport.

Sebastian kommer og fortæller om status på grøn omstilling i den offentlige sektor. Hvad er op og ned i den grønne omstilling, og hvor kan du og din arbejdsplads gøre en forskel?

Tilmeld dig konferencen
12. september 2023
9:00-12:30

bottom of page